Het vlees
Puur natuur
Daar waar aan de meeste andere vleesrassen onbeperkt maïs en krachtvoer gevoerd kunnen worden, kan dat bij Black Angus runderen juist niet. Sterker nog, het maakt het vlees er niet beter op. Door het natuurlijke grasrantsoen groeien deze dieren langzamer en daardoor rijpt het vlees veel beter. En dat is dan weer de aanleiding voor de heerlijke smaak ervan.
Vol van smaak
Black Angus runderen gedijen het beste op natuurlijk grasland. Daarmee leveren ze mals, sappig en bijzonder smaakvol vlees van een superieure en constante kwaliteit. Ons kwaliteitsrundvlees is hormoon en antibiotica vrij. Black Angus beef is een culinaire delicatesse vanwege de hoge graad van ’marmering’ in het vlees. Minuscule kleine vetadertjes lopen door het vlees, waardoor dit soepel en heerlijk mals blijft, ook als het op hoge temperaturen verhit wordt. Het draagt bij aan de bijzondere smaak van dit vlees.
Het fijndradige vlees met een mooie rode kleur en een constante kwaliteit is in trek bij de meest gerenommeerde restaurants en de beste kwaliteitsslagers. Smaakpapillen worden verrast met een ongekende sappigheid. Doordat onze runderen constant in beweging zijn en rondom onze boerderij ongestoord rond kunnen grazen, ervaren ze veel minder stress. En ook dat proeft u!